Verzenden & Retourneren

VERZENDEN

Alle producten zijn op voorraad tenzij anders vermeld. De orders worden normaliter binnen 1-2 werkdagen verwerkt, het verzenden duurt ongeveer 1 werkdag afhankelijk van de verzender (PostNL). 

Alle prijzen van de artikelen die via houseofpaper.nl verkocht worden zijn exclusief verzendkosten van € 4,35

RETOURNEREN

Retourneren
We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen.

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen envelop. Vul het retourformulier in en leg deze in de verpakking. Sluit de envelop en plak deze zorgvuldig dicht.

U kunt het pakket met het retourformulier sturen aan:

HOUSE OF PAPER
Sandra de Cocq
Schaepmanstraat 132
1051 JH  Amsterdam
Nederland

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als de zending kwijtraakt.

 

Klik hier om ons retourformulier te downloaden

 

Als uw retourzending is verwerkt wordt het bedrag binnen 14 dagen terugbetaald  op de rekening van uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

Ruilen
Wij bieden helaas slechts terugbetaling aan. Wilt u een artikel ruilen dan raden we u aan om het ongewenste artikel retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste artikel.
 

Garantie
Wij adviseren onze klanten om alle artikelen binnen zeven dagen te controleren. Controleert u het aantal en de kwaliteit van het artikel. Mocht er iets niet juist zijn stuur dan een e-mail naar info@houseofpaper.nl onder vermelding van het probleem. Als het product terug gestuurd moet worden dan vergoeden wij de retourkosten. De garantie is niet geldig als het artikel een mankement vertoont dat is veroorzaakt door verkeerd gebruik, als u of anderen veranderingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het artikel is gebruikt voor een doel waarvoor het niet is bestemd.

 
Voor overige vragen of tips kunt u altijd contact opnemen via info@houseofpaper.nl of vul het formulier in via onze contact pagina.


We horen het graag!